Basket Speltips 10/5: Maccabi Ashdod – Hapoel Tel Aviv

Godmorgon basketfans! Maxbeten på Boston Celtics satt inatt med minsta möjliga marginal. Slutresultatet skrevs till 114-112 och vi hade -1,5 poäng på Boston. Celtics får alltså möta Cavs i Eastern finals nu och som jag ser fram emot den matchserien. Ingen nba basket kommande natt men det finns gott om andra matcher att kolla in. Jag riktar blicken mot Israel och mötet mellan Maccabi Ashdod och Hapoel Tel Aviv. Spana in!

Matchen

Maccabi Ashdod ligger på en 3e plats men har samma poäng som både 1an och 2an. Chans att ta förstaplatsen i tabellen här alltså. Man tar emot 6e placerade Hapoel Tel Aviv som bara har 2 segrar på lagets 7 senaste bortamatcher. Ashdod har däremot 12 raka hemmasegrar. Detta blir tredje mötet mellan lagen denna säsong och Ashdod har vunnit de 2 tidigare mötena. Ett otroligt hemmastarkt Ashdod mot ett bortasvagt Tel Aviv alltså. Maccabi Ashdod är det formstarkaste laget i serien sett till de 10 senaste omgångarna. Jag tar tillvara på deras fina hemmaspel och spelar -3,5 poäng till 1,85x smeten. Lycka till vid rygg!

✅ 12 raka hemmasegrar

✅ Har vunnit de 2 tidigare mötena mot Tel Aviv denna säsong

✅ Formstarkaste laget i serien sett över de 10 senaste omgångarna

✅ Bortasvagt motstånd med endast 2 vinster på 7 senaste bortamatcherna

⚠ Bortalaget spelar även för att säkra upp sin slutspelsplats

⚠ Hapoel Tel Aviv har vettiga 3 poängsskyttar

Speltips: Maccabi Ashdod -3,5 poäng @1,85

Units: 6

Spelstopp: 19:55

Liga: Israeliska Super League

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 10/5: Maccabi Ashdod – Hapoel Tel Aviv till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades