Basket Speltips 10/11: Rethymnon – Prometheus (Grekiska A1)

Godmorgon basketfans! En lördag fylld med basket att se fram emot och jag har hittat nåt intressant från grekiska A1 ligan. Mötet mellan Rethymnon – Prometheus har fångat mitt intresse. Häng med på lördagens första tips.

Rethymnon – Prometheus

Rethymnon från Kreta har startat säsongen katastrofalt. Förlust i de 9 senaste matcherna ( 4 vänskapsmatcher, förlust i grekiska cupen och fyra första matcherna i ligan har slutat med förlust). Anmärkningsvärt att 6 av dessa förluster även kommit på hemmaplan. Laget befinner sig sist i tabellen med siffrorna 257 gjorda poäng och 312 insläppta.

Prometheus som blivit något av en ny favorit för mig då de bjudit på fina pengar i rekar här på hemsidan. (Minns ni 3,45x degen mot Oostende för 1 månad sen?). Laget ligger 6a i tabellen som är väldigt tight och ser ut att kunna slåss i toppen även denna säsong. Framförallt är det lagets 3 poängsskyttar som hjälper laget till framgångar. I ligan har man 291 gjorda och 294 insläppta. Laget är även verksamma i europaspel och är alltså mer i slag för dagen då man spelade senast för 3 dagar sen. Rethymnon är inte i matchform för dagen då man senast lirade match den 29/10. Gästerna har även vunnit de 2 senaste mötena inbördes så -3,5 poäng på Prometheus till hela 1,98x degen på 10bet hugger jag direkt. Stort lycka till vid rygg.

✅ Rethymnon har 9 raka förluster varav 6 på hemmaplan

✅ Prometheus har matchtempo i kroppen då man spelade senast för 3 dagar sen, hemmalaget den 29/10.

✅ Prometheus 3 poängsskytte

✅ Prometheus har vunnit 2 senaste mötena inbördes

⚠️ Kan Rethymnon komma ut som ett annat lag efter sin långa vila?

Speltips: Prometheus -3,5 poäng @1,98

Units: 5

Spelstopp: 14:45

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr här

Tipsa om Basket Speltips 10/11: Rethymnon – Prometheus (Grekiska A1) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades