Basket Speltips 10/10: Oostende – Prometheus

Godkväll Spelvänner! En dubbel och en singel satt i fb gruppen igår och inatt och ikväll har jag spanat in en match från Champions Leauge. Mötet är mellan belgiska Oostende och grekiska Prometheus. Här tycker jag oddssättarna är helt ute och cyklar. Spana in mina tankar kring matchen här nedanför.

Oostende – Prometheus

Oostende är fjolårets vinnare av belgiska Euromillionsligan. I den belgiska basketen är man helt klart laget som sticker ut och har ett fint hemmafacit sett till den inhemska ligan. Ikväll tar man dock emot trean från den grekiska A1 ligan Prometheus och här är det stor skillnad i motstånd. Betänk här att de enda lagen före Prometheus i den grekiska ligan är storlag i Europa i Olympiakos och Panathinaikos. Gästerna ikväll är ett lag som ofta överraskar när de målas upp som underdogs och frågan är om de ens är det i kvällens match. I fjol slog man CL mästarna AEK i två möten i den inhemska ligan och likaså PAOK. Många nya spelare i truppen som jag tror kan överraska ikväll och jag provar 2 spel i denna matchen. Vi får hela 1,89x degen på +7 poäng till Prometheus men även 3,45 för den raka 2an. Jag tror på en jämnare tillställning än vad oddssättarna gör och tvåan är absolut ingen omöjlighet i mina ögon. Stort lycka till vid rygg.

✅ Stor skillnad på belgiska och grekiska ligan

✅ Prometheus överraskar ofta när de ses som underdogs

✅ Kaselakis var galet bra i säsongspremiären

⚠️ Oostende är hemmastarka i den belgiska ligan, hur långt räcker det här?

Speltips 1: Prometheus +7 poäng @1,89 (5 units)

Speltips 2: Prometheus att vinna matchen @3,45 (2 units)

Spelstopp: 20:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 10/10: Oostende – Prometheus till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades