Basket Speltips 1/8: Tyskland – Kroatien (U18-EM)

Tjenare Basketfans! Nya månaden inleds med basket från U18 EM och 8-delsfinalen mellan Tyskland och Kroatien. Förra månadens sista rek här på hemsidan slutade med vinst då Oriente och Sport boys gjorde varsitt mål redan i första halvlek och vi hade spelat båda lagen gör mål. häng med nedan för tankarna kring kvällens match.

Matchen

Tyskland vann sin grupp efter en enorm kross igår mot Frankrike. Hela 93-76 vann man matchen med och man såg ruggigt effektiva ut. Nu möter man ett Kroatien som förlorat mot både Grekland och Italien och som kom sist i sin grupp. Kroaterna har absolut inte imponerat hittills i mästerskapet och en vinst mot Lettland med 77-73 i öppningsomgången är knappast något att skryta över. Nu går man alltså in i slutspelet mot tuffast möjliga motstånd. Ett Tyskland med medvind och en Guard i Jonas Mattisseck i sitt livs form kan gå hela vägen i detta mästerskap. Den lilla energiska guarden styr mycket av Tysklands fina spel och gör en hel del poäng på egen hand. Han blir nyckeln för detta mycket intressanta unga Tyska lag. Grundkapaciteten finns där för Kroatien men man har absolut inte visat det hittills. Jag väljer sida här mycket baserat på form och att Tyskland kunde städa undan Frankrike så lätt igår. 1,83 för den raka 1an spelas och denna månad flatbetar jag samtliga matcher vilket betyder att jag kommer investera 2/10 units på varje match. Lycka till vid rygg.

+ Tyskland vann sin grupp med både Ryssland och Frankrike som motståndare

+ Man städade undan Frankrike med 93-76 igår

+ Jonas Mattisseck

 

– Kroatien har bra grundkapacitet men har inte visat den än

Speltips: Tyskland vinner matchen @1,83

Units: 2

Spelstopp: 19:45

 Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 1/8: Tyskland – Kroatien (U18-EM) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades