Basket Speltips 1/7: Nederländerna – Italien (VM kval)

Godmorgon Basketfans! Gårdagens maxbet på Angola satt fantastiskt fint. Visst blev det svettigt när Egypten gick upp i en 10 poängsledning i tredje quartern. Angola hade dock en växel till och kunde bärga segern med 7 poäng. Julis första rek blir matchen mellan Nederländerna – Italien. Haka på!

Nederländerna – Italien

VM kvalet går vidare och ikväll ska Nederländerna ta emot Italien. Italienarna leder gruppen och har en fin målskillnad på 408 gjorda och 324 insläppta. Jämför det med Hollands 353 gjorda och 350 insläppta. Italien har aldrig förlorat mot Holland och i de 4 möten som lagen tidigare spelat har Italienarna vunnit med minst 9 poäng. Italien har 4 raka bortasegrar inför detta möte och senast tvålade man till Rumänien med över 50 poäng. Man är det bättre laget i grunden och spelet Italien -4,5 poäng till 1,90 ser jag som ett bra spelvärde. Italien har 9 poäng och leder alltså gruppen men det är tight då de andra 3 lagen har 7 poäng vardera. Här lämnar man inget åt slumpen utan man ser till att man fortfarande är i förarsätet. Med spelare som Abass, Vitali och Della i Italien och ett Nederländerna som inte har någon motsvarighet så ska detta spelet ses med god chans. Lycka till vid rygg.

✅ Italien har aldrig förlorat mot Nederländerna

✅ Överlägsen målskillnad i gruppen

✅ 4 raka bortavinster

⚠ Lagen har aldrig mötts i Nederländerna

Speltips: Italien -4,5 poäng @1,90

Units: 6

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: 10Bet, 50% bonus upp till 1000kr, ange FD10BET

 

Tipsa om Basket Speltips 1/7: Nederländerna – Italien (VM kval) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades