Basket Speltips 1/5: Nymburk – Svitavy (Tjeckiska NBL)

Godmorgon Basketfans! Nattens spel på att Al Horford skulle göra över 20p räknat tillsammans med assist satt med över 1Q kvar att spela. Skön start på maj månad. Ikväll har jag kollat in en match från tjeckiska NBL. Det är matchen mellan Nymburk och Svitavy som fångat mitt intresse. Häng med!

Matchen

Match 2 i semifinalen mellan dessa lag och Nymburk är klar favorit. Gästerna har aldrig slagit Nymburk och det skiljer en hel del mellan lagen. Dock har gästerna spelat upp sig en hel del jämfört med tidigare säsonger. Lagen möttes igår och Nymburk vann med 79-70. Svitavy känner således att man ändå har hyffsad kontakt och kommer göra allt för att försöka hålla jämna steg här. Det är fullt uppenbart att bolagen gått på resultat från seriespelet lagen emellan här och erbjuder alltså hela 1,80x smeten med ett galet handikapp på hela +25,5 poäng till Svitavy. Det är trots allt slutspel nu och mer som står på spel. Nymburk säkrar seger före att jaga så många poäng som möjligt. Gästerna slutade 5a i serien men slog ut 4an Decin i kvarten med 4-2 i matcher medans Nymburk som vann serien svepte 8an Kolin med 4-0 i matcher. Det är inget snack som sagt om vilka som skall ses som favoriter men att man skulle vinna med över 25,5 poäng ser jag som högst osannolikt. Lycka till vid rygg.

✅ Svitavy har prickat en formtopp lagom till slutspelet

✅ Lagen möttes igår med bara 9 poäng som diffade

✅ Svitavy spelar helt utan press

⚠ Nymburk har hemmaplan

⚠ Man har slagit gästerna med stora siffror tidigare

Speltips: Svitavy +25,5 poäng @1,80

Units: 7

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Basket Speltips 1/5: Nymburk – Svitavy (Tjeckiska NBL) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades