Basket Speltips 1/4: Bilbao basket – Iberostar Tenerife

Tjenare Basketfans! Några spel som gick emot i slutet på mars. Tuffare perioder kommer alltid inom spel. Det är dock om man plussar i längden som är det avgörande. Vi kickar igång den nya månaden med en smarrig match från den spanska ligan. Matchen jag tänkt mig är mötet mellan Bilbao och Tenerife. Spana in den här infon.

Bilbao – Tenerife

Bilbao har det riktigt tufft denna säsongen med en 15e placering i tabellen och bara 1 vinst på lagets 8 senaste matcher. Man ligger inte på nedflyttningsplats men det är tight bland bottenlagen.Tenerife däremot jagar slutspelsplats och kan vid vinst idag gå upp på just en sådan. Man har 3 vinster på lagets 5 senaste matcher och har haft svårt på bortaplan mot lagen på den övre halvan av tabellen.

Bilbao är dock en favoritmotståndare för Tenerife. Man har vunnit de 7 senaste mötena och med så mycket på spel här så tror jag Tenerife tar tillvara på chansen. Senast Bilbao slog Tenerife på hemmaplan var hela 4 år sen och Tenerife har vunnit de 4 senaste gångerna man besökt Bilbao.

Båda lagen har fått gott om vila inför denna match och jag tror på en sevärd match där ett slutspelshungrigt Tenerife sätter tonen direkt. Sådana här matcher måste man ta tillvara på om man vill slåss om titeln. Jag spelar den raka 2an till 1,90 då jag i skrivande stund inte blir erbjuden något minushandikapp och förväntar mig ett oddsdrop.

Speltips: Iberostar Tenerife att vinna matchen @1,90

Units: 8

Spelstopp: 12:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 1/4: Bilbao basket – Iberostar Tenerife till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades