Basket Speltips 1/2: Panathinaikos – Anadolou Efes

God eftermiddag basketfans! Januari avslutades på bästa sätt med ett flertal satta spel till finfina odds. Februari började med att vi satte ett fint spel i fb gruppen till 2,18. Formen är det alltså inget fel på och vi spanar in ett lir från Euroleague och mötet mellan Panathinaikos och Anadolou Efes. Haka på!

Panna har haft det svårt på bortaplan i Euroleague och det har varit hemmavinsterna man fått förlita sig på. I kvällens match är det lite av en måstematch för att kunna vara med i slutspelsracet. Efes ligger fyra och är alltså på säkrare mark. Intressant här är hur otroligt svårt Efes har haft att vinna i Athen.

Endast 1 vinst 2006 talar sitt tydliga språk. Det ska till en extraordinär insats för att slå ”de gröna” i grytan i Athen. Här är det alltid ett extremt tryck på läktarna och Panna kan alltid räkna med att publiken gör sitt yttersta för att lyfta sina gubbar till vinst. Calathes är ledaren i denna trupp och han har en otroligt fin säsong.

Med tanke på hur viktig denna match är för Panna och att Efes har otroligt svårt att vinna här så ser jag fint spelvärde i hemmavinsten och spelar Panathinaikos -2,5 poäng till 1,75x pengarna. 3 units investeras. Lycka till vid rygg.

✅ Panna är ett extremt starkt hemmalag

✅ Efes har bara vunnit 1 gång här och det var 2006

✅ Calathes gör en av sina bästa säsonger

⚠️ Efes ligger trots allt 4a i tabellen och är inget skräplag

Speltips: Panathianikos -2,5 poäng @1,75

Units: 3

Spelstopp: 20:30

Spelbolag: Unibet, 100% bonus upp till 5000kr här

Tipsa om Basket Speltips 1/2: Panathinaikos – Anadolou Efes till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades