Basket Speltips 1/10: Maccabi Tel Aviv – Maccabi Rishon

Tjenare Basketfans! Dags för ny månad med nya möjligheter. Vi hoppar raskt mot ligacupen i Israel och mötet mellan Maccabi Tel Aviv – Maccabi Rishon. Häng med.

Maccabi Tel Aviv – Maccabi Rishon

Topplaget i Israel Tel Aviv tar emot bottenlaget Rishon i ligacupen. Vi är framme vid kvartsfinal och här bör äventyret ta slut för gästerna. Tel Aviv kommer från vinst i en vänskapsmatch mot Khimki och hemma har man bara 1 förlust mot Fenerbache på de senaste 11 matcherna. Motståndet idag har man 7 raka vinster emot och när man haft hemmaplan har man bara förlorat mot Rishon 2 gånger på de senaste 20 gångerna lagen mötts. En annan klar fördel idag är att man kan gå för fullt då man dels fått 4 dagars vila sen senaste matchen men också att man inte har någon annan viktig match att spara spelare till. Seriepremiären startar först den 7e och Euroleague den 11e så gott om vila även efter denna match.

Det skall råda klasskillnad mellan dessa lag vilket också märks på oddsen. Den raka ettan ger 1,26 men jag väljer att spela Tel Aviv -6 poäng till 1,62x smeten. 6 units investeras på spelet och även om Rishon har 3 raka segrar så är det mot motstånd man inte skall dra allt för stora växlar på. Lycka till vid rygg.

✅ Toppen mot botten

✅ Tel Aviv kan gå för fullt och behöver inte spara spelare för europaspel

✅ 7 raka segrar mot Rishon

✅ Väldigt hemmastarka

⚠️ Början på säsongen och matchtempot kan bli lågt

Speltips: Maccabi Tel Aviv -6 poäng @1,62

Units: 6

Spelstopp: 19:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Basket Speltips 1/10: Maccabi Tel Aviv – Maccabi Rishon till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades