BASKET/ ISRAEL/ PLAY OFF/ 8/6 OFFENSIVEN SPELAS TILL FINA 1.81

Bra spelvärde i Hapoel Jerusalem att man spelar över 80.5 poäng hemma mot Ironi Nahariya ikväll.Hapoel avslutade grundserien på en andra plats med 20 vinster och 13 förluster på 33 spelade matcher, varav 14 vinster kom på hemmaplan. Man har mött Ironi 3 ggr på hemmaplan i år. Vann sin match för några dagar sen med 84-75. Klev över 80.5 linan den 24e maj i förlustmatchen 85-86 och vann hemma innan dess med 91-80. Man står som favoriter idag till 1.20 och bjuds på ett fint odds till 1.81 att man går över 80.5 poäng även denna gång. Det ser jag ett bra spelvärde i.

Tipsa om BASKET/ ISRAEL/ PLAY OFF/ 8/6 OFFENSIVEN SPELAS TILL FINA 1.81 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades