Basel – Grasshoppers (Schweiz: Super League 10/8) 

Basel som vann hela Super League förra året med hela 17 poäng och dessutom hade hur fin mål statistik som helst, 92 mål gjorde förra säsongen och endast 32 insläppta mål! Bara detta förtjänar en applåd. Detta betyder att ligan är för lätt för Basel, de bara kolla, vilket lag skulle kunna ta Basel i denna liga? 

Basel har börjat denna säsong på ett helt OK sätt, gjort 6 mål och släppt in 3 mål på 3 matcher och plockat på sig 6 poäng medans Grasshoppers har ligans sämsta form redan  med 2 gjorde mål och 8 insläppta mål. Inte undra på varför de va på hårstrån till att åka ner till Challenger League förra året, men de klarade sig och får köra i högsta ligan i Schweiz i år med. Med den statistiken de har så har de lyckas plocka med sig 1 poäng. Vi kommer få se Basel lägga in femte växeln och köra på idag.

Tidigare möten har Basel vunnit 4/5 senaste möterna då år 2016 vann Grasshoppers med 1-0 men då var de också bra och slutade 4a i tabellen men nu har de tappat allt! 

Har väldigt svårt och se att detta odds inte går in då Basel är på hemmaplan också, i början av ligan vill man bara gasa förbi alla lag för att sedan ha det mer lugnt i slutet och satsa på cuper och CL! De kommer erbjudas fin fotboll från Basels del och publiken kommer få se 3 poäng flyga in! Tror på 2-0 eller 3-1 denna match

Lycka till vid rygg så jobbar vi in denna match tillsammans också!

Speltips: Basel vinner första halvlek.

Odds: 1.57

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: 10bet


Tipsa om Basel – Grasshoppers (Schweiz: Super League 10/8)  till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades