Spelförslag: Bahia-BA vs Internacional 23/8 “Série A Brazil”

MATCHEN:

Nattens spelförslag hämtar jag hem från Brasilien och den mellan Bahia och Internacional. En match jag tror slutar 1-1 så jag garderar den med ett x2 för att få upp oddset lite och landar då på 1.52 gånger pengarna på att Internacional vinner eller får med sig ett oavgjort resultat i den här duellen.

Internacional har på sina 10 senaste matcher bara förlorat 1 gång. Man har spelat oavgjort 2 gånger och vunnit 7 gånger. 4 av dessa 7 vinster har kommit på slutet där man även har hållit nollan i samtliga av dom. Man har med andra ord inte släppt in ett baklängesmål på 360 minuter.

Inbördes möten talar också för att man vinner idag eller får med sig ett oavgjort resultat då Bahia inte har vunnit en liga match mot Internacional på 5 år. Internacional vann dessutom för 4 månader sen hemma med 2-0.

En väntad hemma seger då Bahia är ligans näst sämsta bortalag som endast har tagit 3 poäng på 8 matcher. Hemma är man raka motsatsen där övriga 19 poäng har tagits. Om det talar för eller emot Internacional idag är svårt att säga men inbördes möten talar för att man får med sig en poäng idag.

Bahia har dessutom 5 vinster, 4 kryss och en förlust på sina 10 hemma matcher. Det gör att jag tror att krysset är det som ligger närmast till hand i den här matchen. Sätter ett utgångstips på 1-1 och  då håller X2 alldeleles utmärkt till 1.52 i odds. Lycka till!

Mitt spreadsheet:

Lagens senaste resultat:

Slår man ihop båda lagens 8 senaste matcher så är det en ganska klar indikation på ett kryss vänligt hemmalag med 5 kryss och 3 vinster mot ett bortalag som har vunnit 6 av sina 8 senaste matcher. Fördelen ligger på att Internacional är ett bättre lag och ligger på en andra plats med 16 poäng ner till Bahia på en elfte plats.

Bahia-BA:

Bahia är obesegrade i sina 8 senaste ligamatcher och har gjort minst 1 mål framåt i alla av dom. 86% av alla deras poäng har kommit hemma på Arena Fonte Nova när nästan samtliga av lagets totala mål produktion har kommit. En intressant detalj att ta med är att man har nästan gjort hälften av alla sina mål efter 75 minuters spel.

Internacional:

Förutom förlusten mot America MG den 26e Juli gick Internacional obesegrade i 10 raka matcher och följde upp förlusten med 4 raka vinster. Man har gjort minst 1 mål framåt i 9 raka matcher och har inte släppt in ett spelmål på 360 minuter.

Inbördes möten:

Internacional vann årets första liga match mot Bahia hemma med 2-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Bahia är tillsammans med Botafogo dom 2 lagen som kryssat flest gånger i ligan. 7 gånger

✅ Internacional har hållit nollan i 4 raka matcher. 

⚠ Bahia är ett starkt hemmalag där man förlorat 1 gång på 10 matcher.

Speltips: Internacional eller oavgjort

Odds: 1.52

Spelstopp: 00.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Bahia-BA vs Internacional 23/8 “Série A Brazil” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades