Spelförslag: Avranches vs Stade Lavallois 18/10 “41 procent av alla matcher ligger på hemmaplan”

MATCHEN:

Det är faktiskt ett konstaterande om man ska summera ALLA lag från franska Championnat National efter 10 omgångar.  Jag kommer lägga stor vikt på statistik i dagens spelförslag där jag på något sätt har valt att gå emot “favoriterna” om man nu kan kan kalla det favoritskap när hemmalaget står i 2.75 gånger pengarna och Stade Lavallois i 2.50. På förhand en svår match som är svår att förutspå, så låt oss kolla in statistiken från denna liga och se vart vi landar efter 90 minuter.

Championnat National består av 18 lag. Samtliga lag har spelat 10 omgångar var. Av alla dessa matcher så har 41 procent av alla matcherna vunnits av hemmalagen, 37 procent har slutat oavgjort och bara 21 procent har gått till bortalagens favör.

Det som stärker min teori om att gå emot Stade Lavallois är att lagen möttes 2 gånger förra säsongen. Avranches vann  hemma med 2-1 och Laval vann sin hemma match med 2-0. Man har även tidigare samma år med 3-1.

Årets upplaga av Stade Lavallois är att man är ligans bästa lag just nu på en första plats med 7 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Observera att båda dessa förluster har kommit på bortaplan där man har raden W2D0L2 med målskillnaden 3/5.

Avranches ligger på en 10e plats med 3 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. MEN ingen av dessa förluster har kommit på hemmaplan. 3 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster med sin målskillnad på 6/2. Ett obsegrat hemmalag med andra ord.

En liten fördel ligger på en bortaseger enligt oddssättarna men jag tror inte att det blir så lätt att bara åka hit och hämta hem 3 poäng sett till allt det jag har läst mig igenom. Jag spelar hemmaseger och ett DNB till 1.95. Kör hårt!

Tabell:

Tabellen säger sitt. Laval är bättre på dom flesta positionerna. Men vi kan enkelt läsa av att Laval och Avranches plockar merparten av sina poäng  på hemmaplan. Laval har 16 inspelade poäng på 6 matcher, Avranches har 11 på sina 5 matcher. På bortaplan skrivs den siffran till 2 poäng medans Laval står på 6 poäng.

Avranches:

En övertygande inledning på säsongen men som sen har bytts ut mot 3 raka bortaförluster. Mellan dessa förluster så har man fortfarande inte tappat poäng på hemmaplan.

Stade Lavallois:

Merparten av Lavals matcher lyser grönt men kom ihåg att 5 av dessa vinster har kommit på hemmaplan där man har spelat 6 matcher totalt, jämfört med 4 på bortaplan.

Inbördes möten:

En varsin hemmaseger och en cupseger för Avranches gör att man står på 2 vinster mot Lavals 1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Inbördes statistiken talar för Avranches

✅ Avranches är obsegrade på hemmaplan

⚠ Laval har gjort dubbelt så mycket mål som Avranches (14 vs 7)

Speltips:  Avranches DNB

Odds: 1.95

Spelstopp: 20.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Avranches vs Stade Lavallois 18/10 “41 procent av alla matcher ligger på hemmaplan” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades