Austria Lustenau vs Floridsdorfer AC (12/9) över 2,5 mål vid 7 av 9 tillfällen

Återigen ett odds från denna liga som är svårt att motstå och en perfekt match att ta med som en singel med högre insats eller som en kompletering till en dubbel. 2 lag i den nedre regionen vars målskillnad sett till säsongens 9 första spelade omgångar inte lyser någon större stabilitet. Hemmalaget Austria Lustenau med 14 mål framåt och 15 insläppta bakåt mot bottenlaget Floridsdorfer AC med 7 gjorda framåt och 25 insläppta bakåt.

Båda lagen ligger överlägset etta respektive 2a i över och underspel den här säsongen. Floridsdorfer AC har totalt sett spelat 7/9 matcher där matcherna har slutat med över 2,5 mål. Varav samtliga av deras 4 bortamatcher har gjort det. Austria Lustenau har gjort det i 6/9 matcher varav hemma har man gjort det vid 3 av 5 tillfällen. För att ta en närmare titt på dom resultaten så kan vi först kolla in Floridsdorfer AC bortaspel.  1-3, 2-3, 1-3, 0-4. Medans Austria Lustenau hemma står på 0-2, 2-3,1-2 1-1 , 1-2. Totalt står båda dessa lagen för att 7 av 9 matcher har gått över 2,5 mål och jag följer den statistiken idag och synar detta spelet till 1:58 gånger pengarna på Unibet

Spelförslag:Över 2,5 mål@1,58

spelstopp:18:30

Bolag:Unibet

Tipsa om Austria Lustenau vs Floridsdorfer AC (12/9) över 2,5 mål vid 7 av 9 tillfällen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades