Åtvidaberg – Dalkurd (Sverige: Superettan 6/8)

Vi går till Superettan igen då jag hittat en riktigt härlig match, matchen mellan den formsvaga Åtvidaberg och den formstarka Dalkurd spelas idag! Dalkurd som vill åt allsvenskan måste bara vinna denna match, de finns inget annat alternativ speciellt mot ett lag som Åtvidaberg som har de lite tufft just nu och försöker kämpa sig kvar i Superettan. 

Dessa två lag har kört matcher 3 gånger och matcherna slutade 5-0, 1-2, 3-0 till Dalkurd med alla 3 segrar! Man ser att Åtvidaberg har haft de svårt med Dalkurd och speciellt nu då Dalkurd är inne i en sån sjukt bra form då de gjort 13 mål och släppt in 3 mål på senaste 5 matcherna medans Åtvidaberg har gjort 3 mål och släppt in 9 mål på de senaste 5 matcherna! Denna match ska vara Dalkurd vinna och därför lägger jag pengarna på Dalkurd idag till hela oddset 1,64! Dessutom så ligger Helsingborg strax efter Dalkurd som dessutom vann sin match i omgång 17 och därför blir det ännu viktigare för Dalkurd att kamma hem denna seger och ta hem 3 poäng samt för att jaga Brommapojkarna  om Superettan striden.

Lycka till vid rygg, så kammar vi ytligare en till vinst tillsammans! 


Speltips: Dalkurd vinna matchen

Odds: 1.64


Spelstopp: 15:00


Spelbolag: 10bet


Tipsa om Åtvidaberg – Dalkurd (Sverige: Superettan 6/8) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades