Spelförslag: Atromitos Athens vs Asteras Tripolis 22/10 “Månadens finaste odds?”

MATCHEN:

Jag tror att jag har hittat månadens bästa spelförslag om man ska gå till form och inbördes möten och det är bara korkat om man inte synar detta spelet till 2.20 gånger pengarna på en Atromitos Athens seger. Asteras Tripolis har nämligen inte vunnit borta på Peristeri Stadium på 6 år. Den inbördes statistiken skrivs till 9 segrar och 2 oavgjorda resultat. Överlag så har man heller inte vunnit mot Atromitos på 3 år. Den segern kom på hemmaplan den 21a November 2015. 

Atromitos Athens har börjat ligan på bästa sätt och har tagit 5 segrar och en oavgjord match på sina 6 första matcher. Man är med den statistiken såklar obesegrade även hemma och har tagit 3 av dessa 5 segrar inför sina fans. Lagets totala målskillnad skrivs till 8/1 där man hemma har 4/0 i den statistiken.

Asteras Tripolis har inte börjat säsongen lika övertygande och har raden W1D1L4 på sin 6 första matcher. Man har ännu inte vunnit på bortaplan där man har 3 förluster på 3 matcher. Målskillnaden 1/5 av lagets totalt 4/7.

Astereras dåliga form och det faktum att man inte vunnit borta mot Atromitos Athens på 6 år gör att jag synar detta spel med glädje idag. Det ända jag tror kan fälla oss är isåfall en målsnål historia då många matcher slutar 1-0, 2-0. Lycka till!

Tabell:

Ett otroligt fint spelförslag sett till form och tabell. Hemmalaget Atromitos har utan tvekan den bästa formen för dagen. 16 poäng på 6 matcher, Asteras har 4 på lika många. Atromitos har tagit 10 av dessa 16 poäng hemma och har en total målskillnad på 8/1. Asteras har tagit 0 poäng på bortaplan och har en målskillnaden 1/5 av lagets totalt 4/7.

Atromitos Athens:

Atromitos är obsegrade i sina 6 första matcher och har inte släppt in ett mål i dom 5 senaste matcherna. Samtliga hemma matcher har man likaså där hållit nollan.

Asteras Tripolis:

Inbördes möten:

Astromitos har inte förlorat mot Asteras Tripolis på 3 år och har heller inte förlorat hemma mot dom på 6 år!!!. Den raden skrivs tills 9 segrar och 2 oavgjorda resultat hemma Peristeri Stadium i Athen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Atromitos är  är obesegrade på hemmaplan

✅ Atromitos har inte förlorat mot Asteras på 3 år.

⚠ Målsnål historia väntas.

Speltips:  Atromitos Athens

Odds: 2.20

Spelstopp: 18.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Atromitos Athens vs Asteras Tripolis 22/10 “Månadens finaste odds?” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades