Astra Giurgius vs Viitorul Constanta (18/9) En förlustfri hemmastatistik till 2.18

Jag kan ingenting om den Rumänska ligan, men med dagens skrala  måndags utbud tycker jag att denna match är värd att utvärdera då oddset på 2.18 är väldigt generöst sett till lagens form och tabell positision. Man har mötts 18 gånger på Astra Giurgius hemmaplan och 11 gånger har man besegrat Viitorul Constanta. Endast 5 gånger har Viitorul Constanta vunnit  och 2 har slutat oavgjort. Ser man till lagens form så har Astra Giurgiu inte förlorat på sina 6 senaste matcher och man har heller inte torskat någon av sina senaste 7 hemmamatcher. Deras hemmastatisk denna säsongen är 4-1-0. 7-0 i målskillnad.

Viitorul Constanta ligger på en 9e plats i ligan, med 3 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster efter 9 omgångar. Deras borta statistik är inte särskilt tilltalande med 1 vinst, 1 oavgjord och 2 förluster. 2/4 i målskillnad vittrar om man är ett lag som varken vinner stort eller förlorar stort.

Jag går endast på statistiken denna måndagen och att hemmalaget  av allt att tyda är det bättre laget för stunden. Jag synar en rak 1a till det generösa oddset 2,18 att man vinner och sätter ett utgångstips på 1-0 till Astra Giurgius.

 

 

Tipsa om Astra Giurgius vs Viitorul Constanta (18/9) En förlustfri hemmastatistik till 2.18 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades