Speltips: Ascoli – Bari (28/3) Italien; Serie B

Skönt med ännu en seger igår i den tyska matchen mellan Chemnitzer och Wehen. Vi hade spelat rak 2:a och det såg länge mörkt ut efter att Wehen släppte in 1-0 efter 36 minuter. Inte förens i 74:e minuten kvitterade man till 1-1. Efter första målet släppte allt och i 76:e minuten gjorde man 1-2, i 79:e minuten 1-3 och i 92:a minuten 1-4. Mitt Speltips satt tillslut utan svårigheter och Idag har jag hittat ett fint spel i Italien, denna gången i Serie B där Ascoli ska ta emot Bari.

Speltips: Ascoli – Bari (28/3) Italien; Serie B

Ascoli har stora problem och ligger helt nere på 21:e plats i tabellen just nu. Man har på sina senaste 10 matcher 3 vinster, 1 oavgjort och 6 förluster. Man måste höja sig för att undvika relegation denna säsongen, men frågan är om det är rätt dag idag? Idag tar man emot ett lag som slåss om uppflyttning till Serie A, Bari.

Bari har bara 2 förluster på sina 10 senaste matcher, och i dom 7 senaste är det 0 förluster. Bari ligger på delad 4:e plats i ligan med 1 mindre spelad match. Om man vinner denna matchen så är man bara 1 poäng bakom 3:e platsen och 2p ifrån 2:a platsen. En andraplats i Serie B betyder direktkval till Serie A, och om Bari vill ha en chans att nå dit så kan dom inte torska en sån här match.

Jag har inte spelat raka 2:an idag, men hittat fint värde i att Bari vinner med pengarna tillbaka på oavgjort. Jag tror MINST på oavgjort idag helt enkelt och därför är 1.80 i odds på 10bet alldeles för fint för att skippa.

idag går vi för 3:de raka och jag önskar alla lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Ascoli – Bari (28/3) Italien; Serie B till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades