Arsenal Kiev – Volyn Lutsk (Ukraina: Persha Liga 9/8) 

Bra form vs dålig form skulle jag säga att en bra beskrivning är för denna match! Arsenal Kiev har gjort en otroligt bra start på serien med 8 mål och 3 insläppta mål på hela 4 matcher medans borta laget som inte vunnit en enda match på 20 bortmatcher! Jaa ni hörde rätt! De har förlorat 19 gånger och kört kryss 1 gång på bortaplan! Denna säsong har inte börjat bra heller för Volyn lutsk, de ligger sist och endast gjort 2 mål och släppt in 6 medans Arsenal Kiev ligger delad etta.

Arsenal Kiev kommer gå in hårt redan från första minuten för att enkelt plocka 3 enkla poäng på hemmaplan och dessutom ge hemmapubliken någon anledning till att dricka vinet på kvällen efter matchen. Vi kommer då se en riktigt härlig match och min magkänsla säger 2-0, 3-0! Har väldigt svårt att tro att Arsenal Kiev i den form de är just nu skulle förlora matchen mot ett lag som inte ens vunnit på 20 bortamatcher! Sist de vann en borta match var för drygt 1 år sen och deras form är sämst just nu i serien! Bara tacka 10bet för det fina oddset man får.

Lycka till vid rygg!

Speltips: A.kiev vinner matchen

Odds: 1.55

Spelstopp: 17:30

Spelbolag: 10bet


Tipsa om Arsenal Kiev – Volyn Lutsk (Ukraina: Persha Liga 9/8)  till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades