Årets just nu hetaste och högsta oddsbonusar!

Vi är en bit in i 2018 och det kommer fler och fler spelbolag att välja mellan. På 5spades har vi gått igenom alla och listar nedanför de just nu högsta och hetaste bonusarna som finns tillgängliga. Vi har tagit fram de 5 högsta bonusarna som finns att välja mellan och nedanför hittar ni vilka.

Spelbolag

Roy Richie: 100% insättningsbonus upp till 3.000kr – Klicka här för att hämta bonusen

erbjudande 10Bet: 100% insättningsbonus upp till 2.000 kr – Klicka här för att hämta bonusen

bonuserbjudande OlyBet: 100% insättningsbonus upp till 2.000 kr – Klicka här för att hämta bonusen

erbjudande Betsafe: 100% insättningsbonus upp till 2.000 kr – Klicka här för att hämta bonusen

Leovegas: 100% insättningsbonus upp till 1.500kr – Klicka här för att hämta bonusen

 

Här hittar ni de bästa och mest exklusiva bonuspaketen som man kan erbjuda just nu. Har du redan alla dessa bolagen och har utnyttjat alla bonusar? Då har vi på vår samlade bolagslista en komplett lista över alla andra bonusar som erbjuds i dagsläget.

/5spades

 

Tipsa om Årets just nu hetaste och högsta oddsbonusar! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades