Årets erbjudande: Få 50% tillbaka om kupongen inte skulle gå in

Årets hetaste erbjudande finns nu hos 5spades. Vi erbjuder just nu 50% tillbaka på spelkontot hos Betfair om trippeln som vi tagit fram inte skulle gå in.

Vi har med hjälp av våra spelexperter tagit fram de bästa spelen tills på söndag. Tillsammans med Betfair har vi lagt fram ett erbjudande ingen skulle kunna tacka nej till. Genom att registrera dig på Betfair och placera din trippel som vi tagit fram till ett odds som är saftigt nog att absolut inte kunna missa så har du möjlighet att få tillbaka 50% av din insats – upp till 500 kr.

Vad är det för matcher?

5spades spelexperter har tagit fram de bästa tipsen till det bästa erbjudandet med en exklusiv bonus. 100% upp till 1000 SEK på Betfair. Kupongen ser ni längst ner i inlägget. Följ med och skapa något unikt genom att få tillbaka hela 50% av din insats. Helt otroligt!!!

Hur går det till?

Genom att registrera dig via Den här länken kvalificerar du dig genom att följa stegen nedan

 • 5Spades spelexperter kommer upp med följande matcher inför söndag:
  • Båda lagen gör mål i matchen mellan Chelsea – Liverpool (Ja – odds: 1.61)
  • Båda lagen gör mål i matchen mellan Lazio – Atalanta (Ja – odds: 1.61)
  • Båda lagen gör mål i matchen mellan Falkenberg – Östers IF (Ja – odds: 1.66)
  • Total oddset: 4.34
 • Gäller endast nya kunder som registrerar via 5spades länken
 • Minimum insättning för att vara med är 500 SEK och då får man 50% av insättningen (250 SEK)
  Sätter man in 1000 SEK får man 50% av insättningen (500 SEK)
 • Om trippeln inte skulle gå in så får man pengarna tillbaka på sitt spelkonto på Betfair
 • Pengarna som eventuellt skulle komma in om trippeln inte skulle gå in, placeras på kontot tidigast tisdag 8 maj och senast 11 maj.
 • Pengarna på kontot är giltiga i 30 dagar och behöver omsättas 1x till lägsta oddset 1.50
 • 5spades tillhandahåller användarnamn eller email på de kunder som registrerat sig till Betfair för att spelpengarna kommer in till rätt person. Om kriterierna har blivit uppfyllda så skall pengarna komma in automatiskt om trippeln mot allt förmodan inte skulle sitta.

På facebook gruppen kommer ett inlägg skapas för att kunna skriva upp sitt användarnamn. Skriv gärna användarnamnet där för att vara med. Vid frågor eller andra funderingar, kontakta oss på 5spades så hjälper vi gärna till.

Pss: Kupongen är framtagen för att vinnas på. Så du har ett helt riskfritt spel egentligen

 

Betfair

Tipsa om Årets erbjudande: Få 50% tillbaka om kupongen inte skulle gå in till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades