**Året som varit på 5spades**

Summering på 2017

Jaha då sitter vi här på årets sista dag 2017, jag tänkte försöka summera året som varit för min egna del här på 5Spades sedan vi började med detta för 9 månader sedan.
För ca 12 månader sedan fick jag höra talas om den omtalade “galningen” Kenny Ekenberg som slaktade bolagen med sina stora insatser och vinster.
Jag vart ombedd att joina hans grupp av speltipsare och fick bevisa mig själv för honom innan jag själv fick ta klivet upp på scenen som admin och dela mina speltips.

Efter ca 15 års spelande och studerande av främst svensk hockey och engelsk fotboll så beslöt jag mig för att börja betta på ett mera seriöst sätt.
Innan jag träffade Kenny så spelade jag alltid 100kr på 3-7 matcher och tog inte bettingen så seriöst utan mera som en rolig hobby med små glädjekickar vid vinsterna.
Men Kenny övertalade mig att börja spela 1-3 matcher och lovade genast att jag skulle se ett vinnande resultat eftersom jag var så insatt och förälskad i statistik. 

9 månader senare

Nu sitter jag här 9 månader senare med månadsresultat med 9 raka vinstmånader, alla spel jag postats har bokförts via Excel eller som senaste 4 månaderna med spreadsheet.
Min sämsta månad av dessa 9 slutade med ca 10.000 kr i vinst, och då spelar jag i snitt 1000 kr som insats på alla mina spel.

Jag anser inte mig själv vara världens bästa rekare eller slår mig för bröstet när jag vinner, men detta är mina resultat på alla spel jag delat iallafall 😀
Och vill man se alla mina speltips så måste man vara med i våran Facebookgrupp för på hemsidan postar jag 1 spel om dagen men i gruppen 0-5 spel extra med mindre fakta runt spelet.
Även mina kuponger lägger jag där och det är dom som givit mest vinster sista månaderna. Gruppen heter 5 Spades ♠ Speltips för alla

Kupongerna sista månaderna jag minns bäst :

Detta var en kupong jag spelade efter att slagit ihop alla rekar på hemsidan den dagen med lite modifiering på Everton och Chelseamatcherna.

 

Denna kupong spelade jag när Expekt skickade ut 500kr till mitt konto, jag tänkte att är det någon gång man ska chansa så varför inte när det är gratis ?
Jag valde ut lagens bästa skyttar som även får mycket tid i deras Powerplay uppställningar. Det tog endast 23 minuter sedan hade alla spelare gjort varsitt mål 😀

 

Detta var en kupong jag hade gjort på morgonen och sugit på i flera timmar, när det endast var 10 min kvar till start kom jag på att jag inte lämnade in den tidigare på dagen.
Jag var på gymmet då och loggade in fort som f*n, lämnade in kupongen och posta i min tråd i facebookgruppen. Tyvärr va den postad så sent att endast 3 personer hann ta rygg. (Ber om ursäkt för den)
Men den satt och det var ett välkommet tillskott i kassan.

 

Även denna kupong blev endast spelad pga av att Nordibet skickade ut 1000kr gratis till vissa spelare den dagen. Jag tänkte likadant som med andra lappen att nu ska jag testa ett nytt spelsätt.
Så jag körde 9st hockeymatcher med över 3.5 mål i, spelar ingen roll vilket av lagen som gjorde mål.
Och vid första försöket så sitter även denna sjuka lapp, minns att i Leksandmatchen va det nattsvar, behövde 2 mål sista 4 minuterna och gav upp.

Helt plötsligt plingar 2-1 Leksand med 3 min kvar, Timrå tar ut målvakten och pressar ner Leksand totalt i knät på egen målvakt. 

Som en skänk från ovan så lyckas Timrå kriga in 2-2 med 52 sekunder kvar och kupongen satt !! Helt galet faktiskt, och dessutom första gången jag testade detta spelsätt.

 

Detta var den senaste kupongen som satt och det var endast för 3 dagar sedan.
Kupongen lämnades in tidigt på morgonen och jag trodde inte någon skulle våga rygga denna 5ling i gruppen.
Men när sista målet kom så haglade det ut “tack som fan” kommentarer och jag blev helt paff.
Jag tyckte min egen insats på 1000kr va lite maffig (men hade vunnit mycket pengar den natten så unnade mig detta).
Flera personer skrev att de ryggade med 500-1000kr själva och jag blev extremt glad, dels för att jag fick in 17.000kr på spelkontot men även för att SÅ MÅNGA hade vunnit mycket pengar också.
Delad glädje är dubbel glädje som man brukar säga !

Detta va några av de mest minnesvärda vinsterna för min egen del under denna tid och hoppas det kommer fler under 2018 tillsammans med er !

Vi ses i Facebookgruppen

Mitt spreadsheet sedan början av September.

Jag vill avsluta med att önska er alla ett Gott Nytt År kära medlemmar och följare, må 2018 bli ett riktigt bra år inom både hälsa och rikedom <3

Tipsa om **Året som varit på 5spades** till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades