Spelförslag: Apollon Limassol vs Dinamo Brest 9/8

MATCHEN:

Äntligen är ligorna snart igång och jag är väl knappast ensam om att säga äntligen! Ett sista hinder står ivägen innan man kliver in i en ny säsong är en match jag kollat in från Europa Leauge kvalet och det är den mellan Apollon Limassol från Cypern och Vitryska Dinamo Brest.

Apollon Limassol är ett otroligt hemma starkt lag och har vunnit 13 raka hemma matcher i liga och cup sammanhang. Och har på dom 15 senaste hemma matcherna vunnit 14 och förlorat 1.

Man har inför den här matchen först slagit ut Stumbras från Litauen efter att först ha förlorat borta med 1-0 och följde sedan upp andra rundan med att slå ut Zeljeznica genom att vinna borta och i returen. Man vann båda dessa hemma mötena med 2-0 och 3-1.

Dessa 2 kval matcher tillsammans med en vänskaps match är dom ända 3 matcherna Apollon  har spelat på hemma plan denna säsongen då ligan i Cypern ännu inte har dragit igång. På bortaplan har man inte övertygat lika mycket och har förlorat samtliga 3 vänskaps matcher man har spelat. En klar fördel i hemma spelet råder det ingen tvekan om.

Man möter Dinamo Brest som redan har spelat 17 matcher in på sin säsong och har väl inte direkt imponerat i den serien med en 7e plats på 26 poäng och 14 poäng upp till serie ledarna. I den inhemska ligan är man ett svårslaget lag på bortaplan med 2 vinster, 5 kryss och 2 förluster på 9 matcher.

Men det är i ligan mot lag som är betydligt sämre än Apollon Limassol. Man var nere i södra Europa för knappt en vecka sen i returen mot grekiska Atromitos och  försvarade sin 4-3 ledning från första mötet genom att spela 1-1 och kunde på så sätt ta sig vidare till nästa runda med totalt 5-4 på resultat tavlan.

Apollon Limassol är förhands favoriter till att gå vidare ur denna duell och jag tycker att 1.65 gånger pengarna på en rak etta är värt att spela på idag. Sätter ett utgångstips på 2-0 till hemmalaget då man är flera klasser bättre än Brest.

Mitt Spreadsheet 27e Juli-27e augusti

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Apollon Limassol har vunnit 13 raka hemma matcher

✅ Brest är inget märkvärdigt lag i den vitryska ligan och innehar 7e platsen just nu

⚠ Ligan i Cypern har ännu inte dragit igång medans Brest är inne på den 18e omgången

Speltips: Apollon Limassol

Odds: 1.65

Spelstopp:19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Apollon Limassol vs Dinamo Brest 9/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades