Annonsering på 5Spades.com

Vill du synas på Sveriges hetaste speltips sida? Hos oss på 5spades.com får du en nischad besökarskara inom spel och betting. Våra besökare har ett stort intresse av sport och betting. De är väldigt insatta i sina respektive sporter. Detta gör att vi kan rikta in din annonsering till rätt besökare. Vi levererar kostnadsfria speltips till våra besökare och har en målsättning att bli marknadsledande på speltips i Norden.

Siffror och möjligheter

5spades.com har enligt Google analytics ett snitt på ungefär 4200 unika besökare om dagen, och vi är endast i våra yngsta dagar, vilket ökar för varje månad. Hos oss skapar vi möjligheter för er att synas på olika platser på hemsidan. Platser som startsidan på en banner, högst upp eller att bara en logga som ni har med era erbjudanden. Vi arbetar främst med hybrid dealer med både CPA (engångskostnad per spelare som skickas till spelbolagen) och RS. Men vi kan även jobba mot fasta avgifter för annonsutrymmen.

Företaget bakom 5spades

Företaget som driver 5spades.com heter 5spades och är nystartade i Malta. Vi driver en rad olika sajter som har tusentals besökare varje dag. Tveka inte att kontakta oss på info@5spades.com för att prata mer om annonsering och vilka möjligheter som finns. Annars kan ni använda kontakt formuläret här