Andelsspel - ATG Tillsammans

Andelsspel med 5-Spades gänget

Vi på 5-spades har ambitionen att serva våra medlemmar med ett så brett utbud som möjligt med bra kvalitet.

Att vinna är det bästa vi vet och att göra det stort och tillsammans är det roligaste vi vet. Nu utökar vi detta utbud så att det passar alla plånböcker. Man ska spela för det man har råd att förlora och ha spännande och roligt tillsammans.

Vi har ett nära samarbete med Spelstugan och är på deras plattform. Enkelt och det är bara att trycka på det system man är intresserad av så kommer man direkt till systemet.

5-Spades spelägare har olika synsätt och spelar olika. Det gemensamma är att vi vill vinna så mycket som möjligt tillsammans.

Det är samma spelägare på V86 och på V75. Dessa personer har ett brinnande intresse för trav och engagerar sig till 100% och köper själva andelar.

På tillsammans sidan finns en presentation av varje spelägare, lär känna dom och se hur dom tänker och hitta din favorit.

När det är Jackpot lägger vi upp extrasystem då spelvärdet är högre.

Under våren kommer även Svenska Spel med en tillsammans plattform, Detta ser vi på 5-Spades fram emot och kör då igång permanent direkt när det kommer. Vi kommer dock när det är Jackpot på Europa eller stryktipset lägga ut andelar till reducerade jokersystem i vårt andelsflöde på Facebook, håll utsikt så att du inte missar en andel.

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades