Admira vs Sturm Graz (16/9) offensivt mot offensivt till 1,76

Detta oddset är för bra för att vara sant och måste synas enligt mig. 2 offensivt lagda lag på olika sidor av tabellen där ett av lagen skiljer sig åt ordentligt.

VfB Admira ligger på en 9e plats i ligan med 3 vinster och 4 förluster.14/15 i målskillnad på 7 matcher. En tydlig offensiv och en opålitlig defensiv. Totalt sett så har endast en av dessa 7 matcher slutat under 2,5 mål och hela 6 gånger har man spelat över den linan. Det är man bäst på i hela ligan.  Dessutom har 2 av deras hemma matcher gått över 3,5 mål. Båda i en 4-1 seger och 3-1 seger medans ända förlusten kom i en 3-1 förlust mot FK Austria Wien.

Sturm Graz på en majestätisk första plats kommer med 6 segrar och en förlust på sina 7 inledande matcher. En offensiv med 16 fullträffar och bara 6 bakom sig har spelat 6 av sina 7 matcher över 2,5 mål. Där samtliga av deras 4 bortamatcher har gjort det. 3-2, 3-2, 2-1 och 2-1.

Jag synar 1,76 på att denna matchen går över 2,5 mål och den ska ses som en bra chans idag.

Speltips: Ö2,5 mål @1,76

Spelstopp:18,30

Bolag: Unibet

Tipsa om Admira vs Sturm Graz (16/9) offensivt mot offensivt till 1,76 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades