5spades slaktade ytterligare ett bolag med spelformen “Snöbollen” !

Stort tack till alla som gav mig förtroendet på snöbollen och ryggade från start till mål genom Scandibet !
Scandibet gav mig utmaningen att försöka sätta en snöboll som skulle rulla över 5000 kr i vinst på tre försök och på andra försöket lyckades jag.
700 kr förvaltades till 6600 kr vilket ger ett slutodds på 9,4 och nu drog vi ner brallorna på ytterligare ett bolag genom denna omtyckta och effektiva spelform !

Såhär såg spelen ut:

Imorgon drar jag igång en ny snöboll på Scandibet och startsumman är denna gång 600 kr, spelet jag valt kommer ut på torsdag morgon här på hemsidan.
Missa inte chansen att följa med, vem vet, snöbollen kanske rullar längre denna gång 😉

Missa inte att gå med i våran Facebookgrupp där vi tillsammans tömmer bolagen månad efter månad.
Vi har detaljerade månadsrapporter på våra speltips och har även rekare som lever fullt ut på betting !

https://www.facebook.com/groups/1896478803922694/?ref=ts&fref=ts

Ses där !

 

Tipsa om 5spades slaktade ytterligare ett bolag med spelformen “Snöbollen” ! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades