5Spades mot Betway !

Hej Gruppen !

Tidigare idag pratade vi om psykologisk nystart och att vändningen kommer nu efter sista tidens motgångar för de flesta. 
Nu tänkte vi ta ta Betways bonus som finns tillgänglig för nya medlemmar och TILLSAMMANS klara omsättningskraven och slå dom på fingrarna. 
100 % upp till 1000 kr via länken.
👉 https://5spades.com/Betway-Sportbonus 👈

Vi har skapat en enskild grupp för detta, enbart för att inte störa det stora FB-flödet med diskussioner och specialspel som de andra bolagen inte har. 
Hela 5Spades gänget är samlat i gruppen och väntar på er, vi kan inte ge några garantier förutom att vi kommer göra vårt bästa.
Vi har 30 dagar på oss från att vi tar bonusen men mer info finns där inne. 
Så regga er via länken, skicka sedan bild till MIG i PM så guidar jag er vidare till gruppen. 
Allt är valfritt och kostar ingenting, tillsammans är vi starka och detta ska bli ett roligt experiment 🙏💪

Regga er och sätta in pengar, det är ingen stress och vi kör igång om några dagar när jag hunnit bemöta alla som kontaktat mig. 
Har du Betway så logga in där så man ser användarnamn och ta bild så bjuder jag in er också. 
Ses där inne vänner 

https://5spades.com/Betway-Valkomstbonus 

Joina även vår Facebookgrupp --> https://www.facebook.com/groups/5spades/

Tipsa om 5Spades mot Betway ! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
N/A N/A N/A N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades