3 steg blev 570.000 kr (30/9) Stort grattis till er som deltog

Idag skrivs historien om när vi i 3 steg till 10.000 stod för tidernas största bolagsrån i 5 spades historia. Jag själv,  tillsammans med 57 personer till som valde att ta det avgörande steget med mig i detta programmet, kunde efter slutsignalen i Frankrike konstatera att vi på en 2000kr insats gick hela vägen upp till 10.000kr var, och jag kunde därmed inse att tidernas största bolagsrån på 570.000 kr var ett faktum. 5 spades gjorde det igen. Grattis alla ni som stod enade bakom mig och la er tillit i mina händer. Ni visade ett stort krigar hjärta. Nu låter vi nästa gäng få samma chans.

Succèn fortsätter nästa vecka!

Det enda misslyckandet är att inte ha modet att pröva”

Följ mitt spreadsheet och ta rygg nästa gång.

       

 

 

 

Tipsa om 3 steg blev 570.000 kr (30/9) Stort grattis till er som deltog till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades