FOTBOLL/SVERIGE/ALLSVENSKAN 3/7 HÖRNSPEL HÄMTAS

Speltips: Över 5.5 hörnor HÄCKEN

Odds: 1.67

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10 BET LEO VEGAS UNIBET

Är man i högform så letar man vidare efter nästa guldodds och jag tror mig ha hittat ett riktigt svårslaget odds att stå emot. Och det är matchen mellan Häcken Hammarby. Att det blir målrika matcher behöver vi knappast gå in mer detaljerat i. 5,6,5,6,2 har det blivit på dom 5 senaste möterna så visst räknar jag med mål även idag. Men jag har fastnat för ett annat spel och det hörnspelet Häcken står för på hemmaplan.

Man snittar i stort sett i varenda match över 6 hörnor varav den senaste mot Elfsborg på bortaplan gick man fullt ut och klev av planen med 10 hörnor trots en 2-0 förlust.

2målrika lag som hammarby och häcken skapar sina chanser oavsett hur man än vrider och vänder på det och jag ser ett bra spelvärde i att häcken återigen passerar 5.5 hörnor till fina 1.67

 

Tipsa om FOTBOLL/SVERIGE/ALLSVENSKAN 3/7 HÖRNSPEL HÄMTAS till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades