FOTBOLL/FINLAND/VEIKAAUSLIIGA 17/6 EN HIGHROLLER

Tänker köra en High Roller i denna matchen då oddsen på att FC Inter Turku vinner till 2.20ger samma odds på att dom gör över 1.5 mål. Jag går för det sistnämnda då statistiken för det övertygar mig. Man är storfavoriter och bär favoritskapet till otroliga 61 procent jämfört med hemmalagets 17 procent. Men som vi alla vet så är bollen rund och man blir alltid lika förvånad om underdogen  går till en 2-0 ledning efter 25 minuter och man står där som ett levande frågetecken varenda gång. Men att spela på att bortalaget går över 1.5 mål känns som en större realistiskt chans att gå in och det blir dagens spel.

FC Inter Turkus bortaspel är riktigt imponerande  så jag förstår favoritskapet. 4 vinster på 6 matcher och 11/4 i målskillnad.3-0 2-0 2-0 2-1 1-1 och förlust 1-2. Är detta anledningen till att man står streckad på 61 procent? Jag tror faktiskt det

RoPS Rovaniemi ligger på en 10e plats i ligan och har bara tagit fyra segrar i år. Lägg till deras totala målskillnad på 14/23 så snittar man 2.09 baklängesmål per match. Och nu kommer alltså FC Inter Turku på besök med sin fina bortastatistik.  Jag tänker inte pantsätta frugan och bilen men jag är till 90 procent säker att man vinner denna matchen med 2-1 3-1 så mitt spel blir FC Inter Turku över 1.5 mål till fina 2.20 ggr pengarna.

 

Tipsa om FOTBOLL/FINLAND/VEIKAAUSLIIGA 17/6 EN HIGHROLLER till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades