Spelförslag: Al Duhail-Al Ain 15/5 AFC Champions Leauge

MATCHEN: 

Dagens spelförslag hämtas hem från retur mötet i AFC Champions Leauge  mellan Al Duhail och Al Ain och ska bli en revanch från gårdagens 2 nederlag som inte alls gick vägen. Ett mål som blåstes av 3 minuter efter att man har gjort det. Sen när har man börjat köra video granskning i dom lägre divisionerna? I den andra matchen gjorde ligans sämsta lag det man inte förväntade sig att man skulle göra. Mål i 37e minuten som höll sig matchen ut. Dagens spelförslag till 1.73 gångerna pengarna hoppas jag kan ta oss tillbaka till finrummet. För det finns verkligen ingenting som talar för att Al Duhail skulle förlora den här matchen. Man vann det första mötet borta med 4-2 och spelar nu returen med en minst sagt imponerande hemma statistik. Dessutom är man obesegrade i 22 raka matcher  med bara 1 oavgjord match . Övriga 21 är vinster. Förlänger man den statistiken idag?

Al Duhail:

Al-Duhail SC är ett fantastiskt lag och har vunnit 86% av alla sina matcher den här säsongen och  91% av alla sina borta matcher.Man är obesegrade i dom 22 senaste matcherna och har har gjort mål i alla 22. Likaså släppt in mål i mer än hälften av dom. Det har också gjort att laget har spelat över 2,5 mål i 82 procent av alla sina matcher den här säsongen. Stor risk för att målen faller in idag med andra ord. Man har inte misslyckats i en enda hemma match med att  göra mål. På hemmaplan har Al Duhail gjort 2 mål eller fler i 8 av 10 matcher. Hur många mål gör man idag?

Al Ain:

Al Ain har vunnit 73% av alla sina bortspel i år och har vunnit sina sista 5 senaste borta matcher. Man har gjort mål i 13 raka matcher där även 82% alla deras matcher hade totalt över 2,5 mål. Al Ain har nätat i 100% av sina hemma matcher och gjort mål 91% av sina borta matcher.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Första mötet slutade med 4-2 till Al Duhail

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Al-Duhail SC har gjort 2 mål eller mer i var och en av sina 4 sista matcher.

✅ Al-Duhail SC har varit obesegrade i dom 11 senaste hemma matcherna

⚠ Bollen är rund och allt kan hända

Speltips: Al Duahil

Odds: 1.73

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.