Spelförslag: Al Duhail-Al Ain 15/5 AFC Champions Leauge

MATCHEN: 

Dagens spelförslag hämtas hem från retur mötet i AFC Champions Leauge  mellan Al Duhail och Al Ain och ska bli en revanch från gårdagens 2 nederlag som inte alls gick vägen. Ett mål som blåstes av 3 minuter efter att man har gjort det. Sen när har man börjat köra video granskning i dom lägre divisionerna? I den andra matchen gjorde ligans sämsta lag det man inte förväntade sig att man skulle göra. Mål i 37e minuten som höll sig matchen ut. Dagens spelförslag till 1.73 gångerna pengarna hoppas jag kan ta oss tillbaka till finrummet. För det finns verkligen ingenting som talar för att Al Duhail skulle förlora den här matchen. Man vann det första mötet borta med 4-2 och spelar nu returen med en minst sagt imponerande hemma statistik. Dessutom är man obesegrade i 22 raka matcher  med bara 1 oavgjord match . Övriga 21 är vinster. Förlänger man den statistiken idag?

Al Duhail:

Al-Duhail SC är ett fantastiskt lag och har vunnit 86% av alla sina matcher den här säsongen och  91% av alla sina borta matcher.Man är obesegrade i dom 22 senaste matcherna och har har gjort mål i alla 22. Likaså släppt in mål i mer än hälften av dom. Det har också gjort att laget har spelat över 2,5 mål i 82 procent av alla sina matcher den här säsongen. Stor risk för att målen faller in idag med andra ord. Man har inte misslyckats i en enda hemma match med att  göra mål. På hemmaplan har Al Duhail gjort 2 mål eller fler i 8 av 10 matcher. Hur många mål gör man idag?

Al Ain:

Al Ain har vunnit 73% av alla sina bortspel i år och har vunnit sina sista 5 senaste borta matcher. Man har gjort mål i 13 raka matcher där även 82% alla deras matcher hade totalt över 2,5 mål. Al Ain har nätat i 100% av sina hemma matcher och gjort mål 91% av sina borta matcher.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Första mötet slutade med 4-2 till Al Duhail

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Al-Duhail SC har gjort 2 mål eller mer i var och en av sina 4 sista matcher.

✅ Al-Duhail SC har varit obesegrade i dom 11 senaste hemma matcherna

⚠ Bollen är rund och allt kan hända

Speltips: Al Duahil

Odds: 1.73

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Al Duhail-Al Ain 15/5 AFC Champions Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades