Spelförslag: Montedio Yamagata-Omiya Ardija 13/5

MATCHEN: 

Smyger in med den första reken från Japan och andra divisionen mellan Montedio Yamagata och Omiya Ardija i en match jag tror slutar med att båda lagen gör mål till 1.92 gånger pengarna. Detta spelförslag bygger jag på att det är ett borta lag som har spelat över 2,5 mål i 5 av 6 bortamatcher och förlorar merparten av det med att trots att man gör mål.

Det är 83 procent av alla matcher där det mest intressanta till att jag har valt detta spelförslag är att man har gjort mål i alla 6 matcher och släppt in mål i 5 av dom. Med andra ord så är man 100 procentliga framåt i sin mål produktion och 83 procentliga med att släppa förbi sig mål. Montedio Yamagata har gjort mål i 4 av sina 6 hemma matcher och är 66 procentliga i den effektiviteten och likaså där har man släppt förbi sig mål i 4 av 6 tillfällen. Slutar denna matchen 1-1 eller 2-1 idag?

Montedio Yamagata:

Montedio Yamagata ligger på en 18e plats i tabellen och bara 2 poäng bakom Omiya Ardija som ligger på en 14e plats just nu. Yamagata har bara 2 segrar av lagets totalt 4 på hemmaplan. 1 oavgjord och 3 förluster där deras målskillnad på 7/6 framåt och 7/6 bakåt gör att man snittar 1 mål åt båda hållen vilket gör att man spelar på samma nivå hemma som borta. Ett “neutralt” lag inte har styrka i hemmaspelet med andra ord.

Omiya Ardija

Omiya Ardija bortaspel är ungefär som Yamagas hemma statistik med ända skillnaden att man inte har spelat oavgjort i någon match än.2 vinster och 4 förluster med målskillanden 9/11. 9 gjorda framåt och 11 insläppta och mål i alla 6 bortamatcher. 4 förluster där man gjort mål i alla och spelat över 2,5 mål. Jag tror inte man håller nollan idag utan kommer säkert släppa in ett mål. Och enligt statistiken så kommer det säkert mål framåt likaså.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Som vi ser så kan vi inte räkna gamla inbördes möten från 2011.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Omiya Ardija har spelat 5 av 6 bortamatcher med att BLGM

✅  Ingen av lagen har spelat oavgjort i 7 respektive 4 av dom senaste matcherna

⚠ Bollen är rund och allt kan hända.

Speltips:  BLGM-JA

Odds: 1.92

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Montedio Yamagata-Omiya Ardija 13/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades