Spelförslag: Anderlecht – Standard de Liège 10/5

MATCHEN: 

Kanske får jag äta upp mina ord idag men är inte dagens spelförslag från Belgien lite av ett mysterium? Må så vara att Anderlecht alltid kommer att vara ett topplag tillsammans med Club Brugge men … 1.72 gånger pengarna på St. Liège och pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat gör att jag säkert går emot experterna men jag gör det med all rätt.

Bäst form för dagen har St. Liège och är obesegrade i dom 5 senaste matcherna och är dessutom obesegrade i dom 3 senaste inbördes mötena mot Anderlecht den här säsongen. 2-1, 3-3 och 1-0. Och för att fördjupa sig ytterligare så har bara Anderlecht vunnit en gång på 5 hemma matcher mot St. Liège och det va i en 1-0 seger i Oktober förra året. 1 gång på 3 år alltså. Båda lagen har något att spela för då man ligger 2a respektive 3a i tabellen och just nu jagar ikapp Club Brugge. En seger här och man går om varandra. Så det är såklart mycket prestige i den här matchen. Minus för Anderlecht är att man har hela 4 spelare som är osäkra till spel idag. Kryss vinst eller förlust för Anderlecht idag?

 

Anderlecht: 

Anderlecht spelar i Championsship Group precis som St. Liège och har efter 7 omgångar 4 vinster och 3 förluster. 10/ 9 i målskillnad. 2 vinster och en förlust har kommit hemma. Det placerar dom på en andra plats just nu och 2 poäng bakom Club Brugge.

 

Standard de Liège:

2 poäng bakom Anderlecht ligger Standard Liège med 5 vinster, 1 oavgjord och en förlust och en betydligt bätte målskillnad än sina motståndare. 16/7 och är överlägset det bästa laget med den målproduktionen. 1 vinst, 1 oavgjord och 1 förlust har det blivit i bortaspelet där 2 av dessa 3 matcher har gått över 2,5 mål. Risk för målkalas igen?

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

St.Liège har vunnit 2 av dom 3 senaste mötena

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Bäst form för dagen har Standard de Liège

✅ Inbördes möten

⚠ Bollen är rund

Speltips: Standard de Liège eller oavgjort

Odds: 1.72

Spelstopp: 14.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Anderlecht – Standard de Liège 10/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades