Spelförslag: Celtic-Kilmarnock 9/5 Allt talar för det..

MATCHEN: 

Dagens spelförslag från Skottland och sista hemma matchen för säsongen för redan klara liga vinnaren Celtic och frågan är väl egentligen bara hur inställningen är till denna matchen?. Man vill antagligen avsluta snyggt på hemma plan som man i stort sett har gjort  alla sina hemma matcher och man borde vinna denna matchen utan att förta sig. 3 saker att ta med i den här matchen är: 1) Kilmarnock har gjort 83 procent av alla sina mål på bortaplan. 2) Kilmarnocks har bara spelat över 3,5 mål i 17 procent av alla sina bortamatcher 3) Celtic har hållit nollan i sina 5 senaste hemma matcher. Trots att Kilmarnock har spelat 11 av 18 bortamatcher med att BLGM så är Celtic en tuff nöt att knäcka med  7 hemma matcher av 17 med samma spelförslag. Jag tror att Celtic vinner idag med 2-0, 3-0 och då sitter också spelförslaget under 3,5 mål till fina 1.70

 

Celtic: 

Redan klara liga vinnaren är sjukt svårt att göra mål på vilket även bevisas på dom 5 senaste hemma matcherna där man hållt nollan och där 3 av dom har gått under 3,5 mål. Man har bara släppt in 8 mål på 17 hemma matcher med en offensiv som fullständigt kör över alla lag. 38 mål mål framåt och 2,24 i snitt per match är imponerande. Ett svårt lag att få hål där man har hållit nollan 10 gånger på hemmaplan och dessutom inte förlorat en ändå match på. 11 vinster, 6 oavgjorda och 0 förluster. Grattis Celtic. Ni är värdiga mästare. Håller ni nollan i säsongens sista hemma match återstår att se. Att ni vinner är jag övertygad om. 2-0 eller 3-0?

 

Kilmarnock:

Kilmarnock kommer till spel med 3 raka förluster hemma som borta och kommer av allt att döma hamna näst sist i gruppen. Trots det så kan man konstatera att bortaspelet va bättre än hemmaspelet med 7 vinster, 7 oavgjorda och bara 4 förluster på 18 matcher. 83 % av lagets totala mål produktion kom i bortaspelet där man också gjorde mål i 15 av dessa matcher och släppte in mål i 13 av dom. Trots det kan man konstatera att 12 av 18 bortamatcher gick under 2,5 mål. Det är 66 procent av alla deras matcher den här säsongen.

 

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Senaste mötet slutade 1-1

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Kilmarnock har spelat under 3,5 mål i 4 av sina 5 senaste borta matcher

✅  Celtic har nollan i dom 5 senaste hemma matcherna

Inbördes möten över åren som gått.

 

Speltips: Under 3,5 mål

Odds: 1.70

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Celtic-Kilmarnock 9/5 Allt talar för det.. till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades