Spelförslag: Seongnam Ilhwa Chunma-Suwon City 6/5

MATCHEN: 

Seongnam mot Suwon City i den Syd koreanska K leauge 2. Denna gången med ett spelförslag att Seongnam vinner matchen med att göra över 1,5 mål till fina 1.85 gånger pengarna. Varför jag testar på detta spelförslag är för att Seongnam är obesegrade hemma med 3 raka segrar följt av 2 oavgjorda resultat medans Suwon Citys 4 bortamatcher har resulterat i 3 förluster och 1 vinst.

Seongnam har gjort 2 eller fler i sina 3 senaste matcher medans Suwon City har släppt in 2 mål eller fler i sina 2 senaste matcher. Bland annat en 5 -0 förlust mot mittenlaget Gwangju FC följt av en hemmaförlust mot Daejeon som vann med 2-1. Ett lag som för övrigt ligger sämre till än vad Gwangju gör.

 

Seongnam Ilhwa Chunma:

Hemmalaget Seongnam leder ligan och är obesegrade hemma. Detta efter 2 vinster och 2 oavgjorda och en målskillnad på låga 3-1. Man är mer effektivare på bortaplan och har gjort merparten av sina mål i sitt bortaspel. Men ska man se till Suwon Citys bortastatistik så står sig hemmastatistiken hyfsat bra ändå då Suwon bara har gjort 1 mål framåt och släppt in 8 på sina 4 matcher.

Suwon City:

Suwon har kommit från en hel del underspel den här säsongen bland annat 4 stycken 1-0 resultat på 7 matcher men så har också dom övriga 3 resulterat i mål som gått över 2,5 mål. Bland annat dom 2 senaste. Och ska man se man backa bandet 10 matcher bakåt i tiden så har 5 av det slutat med förluster med 2 mål eller flera. Lagets defensiva problem, bristande offensiv och tabell läge gör att jag tror att man förlorar idag. 2-0?

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

2 av dom 3 senaste mötena så har Seongnam vunnit med mer en 1 mål framåt.

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Senast man möttes vann Seongnam borta med 4-1

✅ 3 raka matcher har Seongnam gjort 2 mål eller mer

⚠ Finns en risk för under 2,5 mål i den här matchen.

Speltips: Seongnam över 1,5

Odds: 1.85

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Seongnam Ilhwa Chunma-Suwon City 6/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades