Spelförslag: Sanfrecce Hiroshima-Vissel Kobe 6/5

MATCHEN: 

Sanfrecce Hiroshima mot Vissel Kobe och vi håller oss kvar i Japan med 7 vinster på dom 8 senaste rekarna och jag går tillbaka till Hiroshima vi vann på tidigare i veckan och spelförslaget att denna matchen går under 2,5 mål igen till 1.73 gånger pengarna.

Sanfrecce Hiroshima spelar otroligt defensivt både hemma som borta och har 2 saker som är intressanta att läsa om. Man har spelat +0,5 mål i 92 procent av alla matcher och över 2,5 mål ligger man bara på 25 procent. Läs mer om detta när jag under ska sammanfatta Hiroshima mer detaljerat.

Sanfrecce Hiroshima: 

Serieledarna Hiroshima kommer till hemmaspel med en rad fina egenskaper. Man har spelat 5 hemma matcher och vunnit 4 av dom. 1 oavgjord och ännu ingen förlust. Man har på dessa matcher spelat under 2,5 mål i 4 av dom och har hållit nollan i 4 av dom. Ser man till deras målskillnad har man gjort 7 mål av 5 och släppt in 1 mål. Observera följande:

Sanfrecce Hiroshima har hållit nollan i 9 av 12 liga matcher

Sanfrecce Hiroshima har spelat under 2,5 mål i 9 av 12 liga matcher.

 

Vissel Kobe:

Bortser man från Vissel Kobes 3 cup matcher där alla slutade med vinst så kan man konstatera att man har spelat 4 av 6 borta matcher under 2,5 mål och spelar väldigt kompakt då målskillnaden håller sig jämnt. 7 mål på 6 matcher och 6 insläppta ger ett målsnitt på 1,17  och 1 mål bakåt. Man har gjort mål i alla sina 6 matcher och har bara hållit nollan 1 gång. I Skrivande stund ligger Vissel Kobe på en 8e plats i tabellen och bär inte favoritskapet att vinna denna matchen idag. För att summera så tror jag att Hiroshima vinner idag med 1-0, 2-0 och då sitter också underspelet till 1.73.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

4 av dom 5 senaste matcherna har gått under 2,5 mål.

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Sanfrecce Hiroshima 4 av 5 hemma matcher har gått under 2,5 mål

Vissel Kobe 4 av 6 bortamatcher har gått under 2,5 mål

⚠ . Bollen är rund och allt kan hända

Speltips: Under 2,5 mål

Odds: 1.73

Spelstopp: 10.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Sanfrecce Hiroshima-Vissel Kobe 6/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades