Spelförslag: Roasso Kumamoto-FC Gifu 3/5

MATCHEN: 

Roasso Kumamoto mot FC Gifu och jag lägger dagens andra spelförslag på att båda lagen gör mål till 1.76 gånger pengarna. Jag baserar det på ett hemmalag som har låtit det spelförslaget gå in i 9 av 11 liga matcher mot ett bortalag som har gjort det vid 5 tillfällen, varav 3 av 6 liga matcher har skett på resande fot.

En 50 procentlig utdelning i jämförelse mot Roasso Kumamoto 80 procent då 4 av deras 5 hemma matcher har slutat med mål åt båda hållen. Ett spelförslag som med den bakgrunds fakta ska ses med en bra chans att gå in om spel gudarna är med oss idag.

Roasso Kumamoto: 

Roasso Kumamoto snittar nästan 2 mål framåt på sina 5 första hemma matcher och snittar 1 mål bakåt per match. I 4 av dessa matcher har man gjort mål och i 4 av dom har man även släppt in mål. Det är alltså 80 procent åt båda hållen som bollen letar sig in och dessutom gör den det i form av ett annat sidospel där 4 av dessa 5 matcher går över 2,5 mål. Detta öppnar ju också upp för att detta spel sitter idag.

FC Gifu:

FC Gifu har bara 2 vinster på 11 spelade matcher och båda vinsterna har kommit på bortaplan. Man har gjort 7 mål och släppt in 7 på 6 matcher och snittar 1,17 mål åt båda hållen på resande fot. Man är 50 procentlig och har gjort mål i 3 av 6 matcher och släppt in mål i 4 av 6. Trots att man inte har gjort mål i 4 raka matcher så kanske trenden bryts idag mot ett lag som har en tendens att se bollen segla förbi dom.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Senaste mötet slutade 0-0

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 9 av 11 matcher har slutat med BLGM för hemma laget

✅ Gifu gör fler mål borta en hemma

⚠ Gifu har inte gjort mål på 4 matcher. Spräcker man nollan idag?

Speltips: BLGM-JA

Odds: 1.76

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Roasso Kumamoto-FC Gifu 3/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades