Spelförslag: Nagoya Grampus Eight-Cerezo Osaka 2/5

MATCHEN: 

Har kollat in ett spelförslag när bottenlaget Nagoya grampus Eight möter tabell femman Cerezo Osaka. 1,50 gånger pengarna på att matchen går under 3,5 mål ska bara gå in. Nagoya ligger ligger sist efter 11 omgångar och har bara gjort 11 mål totalt. Man har släppt in 23 mål vilket ger ett utfall på 2 insläppta mål per match. Men å andra sidan så kommer Cerezo Osaka till bortaspel som serie femma med 4 av 5 bortamatcher under 2,5 mål. Borde inte under 3,5 mål stå sig snäppet bättre än dom 80 procent som under 2,5 mål står sig?

Nagoya Grampus Eight: 

Man ligger sist efter 11 matcher och har bara tagit 2 segrar, spelat 1 oavgjord och förlorat 8. En seger på hemmaplan och en på bortaplan och problem med både defensiven och offensiven. Hemma har det blivit 4 mål på 4 matcher och 7 insläppta. Likaså där 1 mål i snitt framåt och bakåt. Man har dessutom inte vunnit mot Cerezo Osaka på 7 år.

Cerezo Osaka:

Cerezo Osaka på en femteplats i ligan som tidigare nämnt där hemmaspelet och bortaspelet är som natt och dag. Av lagets totalt 5 segrar så har bara en kommit på resande fot. Övriga 4 samt 2 oavgjorda har kommit på hemmaplan. Man är heller inte känd för nån målproduktion i bortaspelet. 4 mål på 5 matcher och 6 insläppta ger oss knappt ett mål framåt per match. Det man då kan konstatera är att man har gjort mål i 3 av 5 matcher och släppt in mål i alla 5. Slutar denna matchen 2-0, 2-1 idag?

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Senaste mötet slutade med en 2-1 seger till Cerezo Osaka.

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 4 av dom 5 senaste mötena har gått under 3,5 mål

✅ 0,8 mål framåt på resande fot för Cerezo, 1.75 insläppta per hemma match Nagoya

⚠ 3 av dom 5 senaste hemma matcherna har slutat med förluster över 3,5 mål för Nagoya.

Speltips: Under 3,5 mål

Odds: 1.50

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Nagoya Grampus Eight-Cerezo Osaka 2/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades