Spelförslag: Avellino-Cittadella 1/5 Serie B

MATCHEN: 

Avellino hemma mot Cittadella i Italienska serie B och jag hämtar hem ett fantastiskt fint spelförslag i att båda lagen gör mål till 1.65 gånger pengarna. Ett givet spel att testa på idag då hemmalaget Avellino tillsammans med Empoli och Ternana är dom 3 lagen i ligan som har spelat flest liga matcher i år med mål åt båda hållen.

Avellino har spelat 27 av 38 matcher med detta spelförslag. Cittadella har gjort det vid 25 av 38 tillfällen.En annan statistik som också talar för det är att Avellino har gjort det i 14 av 19 hemma matcher och Cittadella i 12 av 19 bortamatcher. Det som kan tala emot är att Avellino har spelat 3 matcher i rad utan att göra mål och att trenden håller i sig, Men jag tror inte det när man möter ett lag som också har en tendens att släppa in mål.

Avellino: 

Ja vad finns det att hämta hem om detta lag förutom en 18e plats i tabellen och mål åt båda hållen? Vi kan konstatera att man spelat 19 hemma matcher och publiken har fått se totalt 52 mål. 28 gjorda och 24 insläppta.Ett snitt på 1,4 mål framåt och 1,2 mål bakåt. Ett lag som på dessa 19 matcher har gjort mål i 16 av dom, släppt in mål i 18 av dom och har spelat över 2,5 mål i hälften av alla gångerna.En offensiv utdelning på hela 84 procent och en bristande defensiv på 79 procent.

Cittadella:

På en 8e plats i ligan plockar flertalet av sina poäng i bortaspelet och står på 10 segrar jämfört med 6 på hemmaplan.Man är unik på det sättet att man nästan har gjort exakt lika mycket mål hemma som borta.

Cittadella hemma: GM 26  IM: 23   Målsnitt:1,37 , 1.21

Cittadella Borta: GM:28 IM: 22       Målsnitt: 1,47, 1,16

Man har även där spelat över 2,5 mål i 11 av 19 bortamatcher och har gjort mål i 16 av dom medans man har släppt mål förbi i sig i 13 av dom. Likaså där ligger utdelnings procenten högre än hemmaspelet. 84 procent utdelning på mål framåt och 69 procent på baklängesmål. Vad skulle då tala för att det inte blir mål idag?

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Båda lagen möttes i december 2017 i en match som slutade 2-2.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Lagens 5 senaste möten så har 4 av dom slutat med mål åt båda hållen

✅ Avellino har gjort mål i 4 av sina 5 senaste hemma matcher. Cittadella likaså i 4 av 5 bortamatcher.

⚠ Att Avellino inte har gjort mål på 270 minuter

 

Speltips: BLGM

Odds: 1.65

Spelstopp: 12.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Avellino-Cittadella 1/5 Serie B till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades