Spelförslag: Limerick vs Derry City 30/4

MATCHEN: 

Dagens andra spelförslag från Irland hämtas hem och det är matchen mellan tabell nian Limerick mot  tabell 4an Derry City och min första fråga lyder. Hur man kan få 1.83 gånger pengarna på att Derry City gör över 1,5 mål i den här matchen? Visst man fick med sig ett oväntat 0-0 resultat i fredags när man stötte på ett oväntat hårt motstånd och knappt orkade med att skapa någonting på 90 minuter mot Shamrock Rovers, Men det laget är i min mening  lite bättre än dagens Limerick,

Limerick: 

Limerick har en vinst på 7 hemma matcher, 2 oavgjorda och 4 förluster.Ett lag som har svårt att göra mål och har bara stått för för 7 mål på 14 matcher där 4 av dom har kommit på hemmaplan. Defensiven är ännu värre där man har släppt in 25 mål totalt på 14 matcher. 10 hemma och 15 borta.Det gör att man snittar nästan 2 baklänges mål per match. Noterbart är väl också att man släppt in mål i 6 av 7 hemma matcher. Mer än 85 procent av gångerna med andra ord.

Derry City:

Det svänger rejält när Derry City spelar boll och är faktiskt det ända laget i Irland som har spelat flest matcher över 2,5 mål den här säsongen, Totalt 8 av 12 matcher har gått över den linan och i bortaspelet har det skett i 4 av 6 tillfällen. Ett bortaspel som trots 2 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster ändå har lyckats göra mål i alla 6 matcherna. Trots att man bara har gjort 8 mål av lagets totala 24 på resande fot så borde inte snittet på 1.33 mål vara allt för skrämmande. Limerick åker nog på en match över 2,5 mål idag och Derry City går med största sannolikhet ur duellen som segrare. Tips 2-1?

Inbördes möten: 

Dom 2 senaste mötena har slutat med förkrossande 8-0 till Derry City. 5-0 och 3-0

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Derry City är obesegrade i sina 5 senaste matcher.

✅ Limerick har inte vunnit hemma mot Derry på 15 år.

⚠ Limerick har spelat totalt 10 av 14 matcher under 2,5 mål. Offensivt möter defensivt.

Mitt spreadsheet:

Speltips: Derry över 1,5 mål

Odds: 1.83

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Limerick vs Derry City 30/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades