Spelförslag: Atlanta United FC-Montreal Impact 28/4

 Atlanta United– FC Montreal/ MLS / USA

Matchen:

Atlanta United möter FC Montreal och jag har fastnat för ett spelförslag till 2 gånger pengarna. Går även att köra ett kombinationsspel och lägga till en hemmaseger på Atlanta för denna matchen förlorar man inte idag. Frågan är då bara. Vinner man med 2 mål eller 3 mål idag? Jag spelar på det sistnämnda och att man gör 2,5 mål idag. Man kommer till spel med en skadefri trupp och möter ett bortalag som har 4 spelare utanför truppen och 2 spelare som är osäkra till spel. Vad det har för betydelse idag återstår att se men det finns en hel del annat intressant att gå på.

Atlanta United har tagit 5 segrar på 7 liga matcher och har hemma vunnit 3 av 4 matcher. Spelat en oavgjort och har 0 förluster. 4 av 4 matcher har gått över 2,5 mål. Man är otroligt effektiva framåt och har har gjort 14 mål och släppt in 4. Man har på dessa 4 hemma matcher gjort 3 mål eller fler i 3 av dom och spelade senaste matchen 2-2 mot New York City.

Atlanta United – New York City 2-2

Atlanta United- Los Angeles FC 5-0

Atlanta United- Vancouver Whitecaps 4-1

Atlanta United- DC United 3-1

FC Montreal kommer till start med 1 bortsvinst och 4 förluster på 5 försök. 4 mål framåt och 12 insläppta. Det ger ett snitt på 2,5 mål bakåt per match. Och ska man hårdra det så kan man konstatera att av Montreals 5 bortamatcher så har man förlorat med  3 mål eller fler i 3 av dom.

NEW York Red bulls-FC Montreal 3-1

New England Revolution-FC Montreal 4-0

 Seattle Sounders-FC Montreal 0-1

Columbus Crew -FC Montreal 3-2

Vancouver Whitecaps-FC Montreal 2-1.

Ska man ställa lagens totala målproduktion mot varandra så ligger Atlanta ljusår före Montreal.

Atlanta United. 17/7 på 7 matcher

FC Montreal 8/17 på 7 matcher

Spelförslag? 3-1 4-1 3-0? Lycka till vid rygg

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Atlanta United över 2,5 mål

Odds: 2.00

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Atlanta United FC-Montreal Impact 28/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades