Spelförslag: Limerick-Dundalk 17/4

Limerick- Dundalk  / Irland/ Premier Leauge

Matchen:

Limerick mot Dundalk och jag försöker hitta ett ljus i tunneln då mitt spreadsheet lyser lika rött som Sj:s alla inställda tåg när första snön kommer till Sverige. Ingen vet när tågen ska gå men förr eller senare så är man ombord. Om inte denna går in idag så ska jag bli den där kunden som ringer in till kundtjänsten och vill ha pengarna tillbaka. I detta fall så skänker jag 200 kr till en random person för varje missad rek jag lägger upp. Det är dags att betala tillbaka för alla stolpe ut matcher som hägrat över en den senaste tiden. Dagens spelförslag kanske håller igen plånboken åtminstone 24 timmar.

Har valt att spela under 2.5 mål i denna matchen av den anledningen att Dundalk hart spelat 4 bortamatcher med 2 vinster och 2 oavgjorda matcher som resultat. Man har gjort 4 mål på dessa matcher och har ännu inte släppt förbi sig några mål. Samtliga matcher har spelats under 2,5 mål. Dessa 4 matcher har 2 stycken 2-0 vinster och 2 oavgjorda 0-0 resultat.

Limerick är riktigt bedrövligt på hemmaplan och har bara tagit 1 seger på 6 försök. Har 2 oavgjorda och 3 förluster. Trots det så har laget spelat 5 av 6 matcher under 2,5 mål och ska man se till hemma som bortaspel denna säsongen så har 8 av 11 gått under den linan medans Dundalk har gjort det i 7 av 11 matcher.

Med andra ord så har båda lagen på totalt 22 matcher spelat under 2,5 mål vid 15 tillfällen. Därför tänker jag syna detta underspel idag till 1.93 gånger pengarna. Förhoppninsgvis så slipper jag vara den där personen som ringer in till kundtjänst idag. Lycka till.

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: UNDER 2,5 mål

Odds: 1.93

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Limerick-Dundalk 17/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades