Spelförslag: Schalke 04 vs Borussia Dortmund 15/4

 Schalke 04- Borussia Dortmund  / Tyskland/ Bundesliga

Matchen:

Sist schalke 04 och Borussia Dortmund möttes blev det 4-4 i en galet målrik match. Och ska man se till historien så  har 4 av dom 5 senaste mötena slutat med att båda lagen har gjort mål. Idag möts alltså båda lagen igen och denna säsongen är det faktiskt 2:an mot trean i tabellen och det skiljer endast 1 poäng mellan lagen. Schalke 04 kommer med 15 segrar, 7 oavgjorda och 7 förluster och Dortmund kommer med 14 segrar, 9 oavgjorda och 6 förluster. Trots att båda lagen har  en rejäl lista med spelare som eventuellt inte kommer till spel idag så har båda lagen gått ut med den startelvan som gäller det idag.

Borussia Dortmund:

Buerk,Schmeizer,Toprak, Papastatho,Piszczek,Dahoud,Sahin,Pulisic,Reus,Philipp,Batshuayi

Schalke 04:

Fährmann,stambouli,Naldo, Kehrer, Caligiuri,Bentaleb,meyer,oczipka,Harit,Goretzka, Burgstaller

I stort sett 2 kompletta start elvor inför dagens match. Schalke 04 har tagit 8 av 14 segrar hemma, spelat oavgjort 4 och bara förlorat vid 2 tillfällen. Man har gjort 23 mål och har släppt in 14 mål på dessa 14 matcher. Och ska man ta det ett steg vidare så har man gjort mål i 13 av dom. Det är en utdelning på 92.9 procent på hemmaplan.

Borussia Dortmund har bara tagit 6 segrar på dessa 14 matcher men har varit ordentligt målfarligt både framåt och tendensen att släppa in mål bakåt. 22 /20. Av dessa 14 matcher har man gjort mål i 12 av dom. 2 har man inte. Nu ställer man upp med nästan 2 ordinarie laguppställningar där statistiken talar för att det kommer mål åt båda hålen idag. Jag synar det spelet till 1.62 gånger pengarna. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: BLGM-JA

Odds: 1.62

Spelstopp: 15.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Schalke 04 vs Borussia Dortmund 15/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades