Spelförslag: Roma vs Barcelona 10/4

Roma- Barcelona / Champions Leauge/ Fotboll

Matchen:

Roma mot Barcelona i returmötet i Roma på hemmaplan snittar 7 hörnor per match och där man dessutom fick med sig 7 hörnor från det första mötet i Barcelona, En match som gästerna vann med 4-1. Det är såklart en tuff match att försöka vända på men jag tror ändå inte att man kommer sluta spela fotboll för det utan kommer spela och ge det en chans. Därför tycker jag att över 4,5 hörnor på Roma till 1.64 ska spelas och ses som en bra chans.  Det är trots allt 2 lag som alltid lever upp med hörnstatistiken i Italien och det är Roma och Inter.

På hemmaplan spelar Roma dessutom med högre press och har vunnit fler matcher än hemma, Av sina 9 Champions Leauge matcher i år så har man vunnit 3 av 4 hemma matcher och spelat oavgjort 1. Man är med andra ord svårslaget hemma där man gjort 5 mål på dessa 4 och inte släppt in något. Man spelar både målsnålt och håller backlinjen intakt med 3 av 4 matcher under 2,5 mål.

Nu är det så klart inte vilket lag som helst man möter när Barcelona står som motståndare men jag är ganska säker på man kommer spela av matchen med sitt 4-1 resultat och hålla i bollen mycket på egen planhalva. Detta kommer såklart öppna upp för hemmalaget med sin höga press att skapa målchanser. Och skapas målchanser så skapas också  chanser till hörnor.

Kan man spela ut sin hörnstatistik i Barcelona och göra 7 hörnor trots ett 4-1 nederlag så kan man spela av matchen  hemma med att åtminstone  försöka ge Barcelona en match idag. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: ROMA över 4,5 hörnor

Odds: 1.64

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Roma vs Barcelona 10/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades