Spelförslag: Guif vs IFK Skövde 10/3

 Guif- IFK Skövde / Elitserien/ Sverige

Matchen:

Guif möter IFK Skövde idag och jag hämtar hem dagens spelförslag från Leo Vegas och att matchen går under 57,5 mål till 1.67 gånger pengarna. Möjligtvis att oddsen sviktar från bolag till bolag men detta var det finaste jag fick fram hittills.

Genom åren så har denna lina gått under flertalet gånger.Först den 9e september i en 24-26 seger till IFK Skövde som sedan följdes upp med en 25-29 seger till Guif den 15e oktober. Nu möts man för tredje gången och Guifs kommer till spel med 4 segrar och en förlust på sina 5 senaste matcher. Hammarby kommer till spel med 2 segrar  2 förluster och en oavgjord bakom sig.

Guif har tagit 10 av 15 hemmasegrar den här säsongen, spelat 0 oavgjord och förlorat 5. Man har gjort 396 mål framåt på 15 matcher och släppt in 400 mål. Det ger ett målsnitt  på 26/26. Ställer man dom siffrorna mot IFK Skövdes bortaspel där laget snittar 25 mål framåt och 29 bakåt (387/443 på 15 matcher) så utgår jag från att denna matchen går under 57.5 mål även ikväll.

Guif har spelat under den linan på hemmaplan i 13 av 15 matcher. IFK Skövde har gjort det i 12 av sina 15 bortamatcher. Kan också tillägga att av Guifs 13 senaste matcher så är det bara 2 som har gått över dagens spelförslag. Resten har spelats under.

Ska man sen summera dom 5 senaste mötena dessa 2 lagen har möts så har fyra av dom slutat under och bara en gång 2016 gick den över.

Bollen är rund och allt kan hända men jag tycker ändå att oddset är för generöst för att inte syna idag. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Under 57,5

Odds: 1.67

Spelstopp: 18.15

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Guif vs IFK Skövde 10/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades